Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken underbar låt

Vilken underbar musik
Den här låten gör mig faktiskt lite kåt
Lite våt
Så jag känner hur det bara spritter i hela kroppen på mig
Känner hur mina knän bara skakar medan fötterna mina bara dansar helt okontrollerat fram på en och samma lilla fläck
Så jag bjuder upp dig med ett jättestort leende
Ett leende som kan smälta is
Så det är klart att du säger Ja och hakar på
I alla fall när du tycker att jag är så fräck och så käck
Så när du säger Ja, så blir jag så jätteglad ,så att jag bara tar tag i din hand och drar ut dig på dansgolvet
Dansgolvet som visst råkar vara alldeles tomt just nu
Men det bryr jag mig inte om, för nu är det jag och du som dansar åt denna underbara låt med sin vackra sång....

Vilken underbar låt
Ärligt talat så gör den mig faktiskt lite kåt
Får mig att tänka på dig
Där sitter du ju bara och väntar på att jag ska bjuda upp dig
Och det är klart att jag gör det
Tillsammans kan vi sen rocka sönder våran planet......



Ken Cassel
17/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-17 15:33



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Just det Rocka sönder planeten.
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel