Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kl 19.38



Hallen är stor nog för oss båda, men vi väljer att slåss om det som kallas mitten. Mitten på en matta som burit många fötter, som nu bär våra.


5 sekunder.


En hemlig evighet
där
i hallen. Ett förtrollat land, en himmel utan horisont.


Din axel snuddar min.

Blickar möts, de skiner.



Stillhet



Ögon samtalar i tysta toner. Blickar möts.

Läppar smakar på hals.

Djupa andetag
i leenden, en hemlig evighet.



5, 4, 3, 2, 1… vi går vidare.



Hallen. En värld utan horisont.

Det förtrollade landet
är nu
inget mer än en hall.


Men, fortfarande
våran hall.




Jag älskar den hallen.












Fri vers (Prosapoesi) av Baystream
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-17 18:23



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I hallen träffas delar av ett möte
då två människor går på varandra
hallen som en del av vår kosmos
då en människa ser in i den
2009-11-19

  Junitvillingen
...och jag älskar din så vackert formulerade text...:-))
2009-11-17

  etthjärtaäralltidrött
Ljuvliga kärleksord.
2009-11-17

  oMareld
Vilken känsla!
Hallen är viktig ja, som han under mig sade. Både för valkommande och avsked
2009-11-17

  Hawk
Härlig känsla av kärlekens rum...
Hallen är ypperlig för välkomnande och för avsked, helst ömma sådana.
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream