Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårblandat regn


hela dagen har jag beskådat en himmel
som låter dropparna falla
kanske flera kilometer

hela livet har jag beskådat en själ
som låter dropparna falla
kanske flera år

jag står i mitt varma vardagsrum
fryser in i märgen

regnet har tagit sig in
klär nu mina kinder

hösten och jag
regnet och gråten

de försvunna färgerna


allting smakar salt.





Fri vers av barfotafantomen
Läst 481 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-17 22:32



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
det här förstås
jag står med dig i vardagsrummet
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen