Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig.


Jag vill inget annat än att bli älskad av dig.

Vill känna dina läppar på min kropp...

hakan

halsen

magen

svanken

vaden

foten.

...bara du kan stilla min hunger för kärlek.

Älska mig.

nu

idag

för en stund.




Fri vers av wildrose
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-17 19:40



Bookmark and Share


  blaite
Foten mmmh
2013-03-01

  blaite
Skitsnyggt
2012-11-09

  issac.a.m
vackert...
2011-03-10

    ej medlem längre
Sex poäng av 5 möjliga
2010-11-07

  yoakimu
Så vackert!
2010-09-26

    Nicklas VIP
Innerligt, ömt och vackert.
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose