Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten






Ingen glömmer sanningen.




ingen






Man blir bara bättre…







… på att ljuga.
















Fri vers av Baystream
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-17 20:20



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Haha, klockren!
2009-11-20

  Hawk
...och ljuger man tillräckligt så kan man, om inte glömma, så åtminstone förtränga sanningen.
Eller göra om den lite...
2009-11-18

  Junitvillingen
Kort, koncist och så himlans braaaaa!!
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream