Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vore något det......, lite hädiskt ,kanske ......


"Det Sekel när jag vikarierade För Gud !"

Först sände jag min Bannstråle
mot
Den Ondes Jordiska Undersåtar !

Många blev Avgrundsvrålen (!)
när
jag förgjorde dessa "Gordiska Tåtar"


Ett Sekel behövdes
"jobbet"
var , total bedrövelse,
men
Responsen var god
Glädjen återuppstod


Se´n började Bygget
av Det Goda Samhället
Motståndet förintat
men, några, hade fintat
dem omvände vi
så de stod oss bi

Med DET sliter vi än
komplicerat ÄR det
men tiden är FÖR oss, den
vi kommer att KLARA det Goda
med Tålamod och Kärlek
och vi MÅSTE fullborda
det hela med Ärlighet.........

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-17 20:23



Bookmark and Share


  lycksele
En saga med allvar i sig.
2009-11-17

  aol
du gorde mig lätt om hjärtat tack
2009-11-17

  Larz Gustafsson VIP
Godhet och ärlighet är mänskligheten i avsaknad av.
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska