Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna gärna på http://www.youtube.com/watch?v=so6ExplQlaY ... och läs.


Kärlek




Vita drömmar
seglar på ett öppet hav
Stråkar blåser liv
i glömda segel
Kysser skrovet till liv
Underbara tårar
sätter kurs
mot bortglömda drömmar
Sjunger sånger
om allt som har varit
Känner kärlek för tanken
om vad som komma skall

Om jag viskar i ditt öra
att jag älskar din hamn
Kommer du då låta mig lägga till
i din famn?
Sova tryggt
ifrån skuggor och svek?
Dala sakta sakta ner
i en trygghet
bara lyckliga hjärtan vet
existerar i en verklighet
Som vi dårar som älskar
dårar som drömmer
hopplösa i all oändlighet

kallar för kärlek







Bunden vers av Baystream
Läst 255 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-17 20:41



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin..
2009-11-23

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert och sant, men de verkliga dårarna är dom som inte lever i kärlekens verklighet ...
Tack för fin musik också.
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream