Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att skapa något NYTT, något som aldrig har funnits, ett Nytt ALTERNATIV ,Vida Överskridande Alla Drömmars Mål !


"OM: NYDANANDET !"

Nydanandet !
I helt Ny skepnad !
I En Aldrig Tidigare
Skådad
Författning !
En Revolutionerande
Uppfattning !


Nydanandet !
Omkullkastar Allt
Befintligt !
Överskrider Alla
Gränser !
Perforerar det
Beprövade !
Onödiggör det
Inövade !


Nydanandet !
En Öppning för
En Ny Möjlighet !
Gör det Accepterade
till en "Löjlighet" !


Nydanandet !
På Outforskad Grund !
Men, Ändå,
Obestridligt Sund !


Nydanandet !
Pionjärernas Rivstart !
Vägröjarnas "Utfart" !
Beredskaparnas "Infart" !


Nydanandet !
Viktigt för Framtiden !
Giltigt för Samtiden !
Får EJ bli
Tillspillogivet !
Kan va´det
Stora KLIVET !


----








Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-17 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska