Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Trast

längs vallen
står björkar
och bugar

i varje träd
en fågel
sjunger drömmar
om människan

i min krona
hänger trasten
i tystnaden




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-18 11:25



Bookmark and Share


  aol
mycket fint poetat gillas verkligen bravo
2009-11-19

  Anna*
Vacker, tänkvärd och drömsk ... kanske ännu starkare utan "om människan" ... Skön!
2009-11-19

  Michaela Dutius
"hänger trasten i tystnaden" en mening som spränger fantasins gränser!
Mycket vackert
2009-11-19

    Bodil Sandberg
Tack för att du delar med dig av dina tankar..det blir ju alltid vackraste poesi!!
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö