Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är SÅ onödigt, SÅ Ödesdigert, SÅ Destruktivt...


"Det Mest Onödiga !"

Den försåg Hitler med "slaktmasken"
Den föranleder Många Tragedier

Den ger Despotismen Vind i Seglen
Då "ler" Nepotismen även, i regel

Den gav Stalin utrymme för slakten
Den försedde Världen med fler Svinerier

Den gör människan maktlös
och, till slut, helt skabrös

Den gav Nixon handlingsfrihet
till skumraskaffärerna, ni vet

Den har krossat demokratier
omkullkastat hierarkier

Den har orsakat katastrofer
Den har omvälvt tablåer

Denna, SÅ Onödiga........HANDLINGSFÖRLAMNING !


-----





Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-18 16:00



Bookmark and Share


  Leee
Riktigt bra gjort!
Log lite för mig själv när jag läste några av verserna. Riktigt smart gjort. Och så sann...
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska