Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har inga

inte så konstigt
de finns ju inte på wikipedia

inte i singularis
å inte i pluralis

rutiner

ska bli min stora utmaning
att formulera och framförallt

och framförallt
att vidmakthålla!!

ibland...




Fri vers av Bengt VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-18 16:43



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att utmana sin inre tristess
skapar chans till att sporadiskt
inse att en vana angående
det yttre mörkret
är en illusion
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP