Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En "hästspark i röven" på de mest extrema av alla dessa "generalister" , de som generaliserar, drar alla över en kam, de som vägrar inse att vi människor är individer.......


"EL GENERALISSIMO !"

El Generalissimo
vill aldrig veta,
bara tro

El Generalissimo
är "expert" på
att bara glo

El Generalissimo
saknar ofta självförtroende

El Generalissimo
Gör "skitsnack" till ett beroende

El Generalissimo
Innerst inne
en sargad själ
skadat minne
en "Orons Träl"

El Generalissimo
Behöver gå på
en "Mina"
kan sluta då
att svina
ner sin omgivning
behöver ,snabbt,
en varseblivning

El Generalissimo
kanske då,
abdikerar
och ,snopet,
retirerar
Vi då
han, saluterar !!!!

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 19:24



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Nej, Larz G, INTE mot dig, du står över detta.....
2009-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Hoppas detta inte är riktat mot mig.
Skulle det vara så har jag inget att säga till mitt försvar.
Mina slutsatser och analyser är dock väl grundade.
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska