Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkliga namn


Han hette Runkèn

Har fasen kan man heta Runkèn

Eller Könberg

Hans Ollongren

Har dom inga skrupler alls liksom

Eller är dom så dumma så dom tror

Att det inte blir associationer…





Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger
Publicerad 2010-01-28 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO