Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i dessa sviniga tider


Förr var det synd om grisen

Förr var det synd om grisen
som skulle till slakt innan det
var dags att stekas på spisen

Men nu är det andra tider
när det mot julen lider
Då många människor av svininfluensan lider
hemma de ligger och kvider

Klagar på knorren som i baken svider

Grymt kul, sa grisen som i sin enfald tror
Att den under denna jul inte hamnar på spisen

Oink, oink




Fri vers av Maiah VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 23:22



Bookmark and Share


  Näckrosen
hahah den var bra :)) fick min spruta i torsdags.. är fortfarande svullen på armen.oink oink ;-)
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP