Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du bara känslokall?

Hur kan det
vara så enkelt
för dig att
Släppa dina
Känslor?

Varför är det
inte lika lätt
för mig att
Släppa känslorna
som jag har för
Dig?

Jag skulle kunna
älska dig i tre liv.

Men utan dig
Kommer det aldrig
Att gå.




Fri vers av E.Wernram
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram