Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap och Kärlek

Koncentrerad Kärlek
En droppe kan vara lika dödligt
Som rogivande underbart

Absolut Kärlek
Vacker att skåda
Fruktad att uppleva
Evig tillit

Stark Kärlek
Gripande och intryckt söt
Med ack så sönderfallande
I fel händer

Kärlek
Något att känna och uppleva
Starka hjärtans vapen
För att göra gott
Och skona folk ifrån misär

Vänskap
Att dansa vilt och le med varandra
Lyssna och förstå
Släpper av sig ensamheten
Gemenskapen blossar stort och mäktigt
Med den flyter vi alla upp




Fri vers av Lelle Lind
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 00:28



Bookmark and Share


  The Stargazer
Ja, kärlek kan vara så annorlunda för olika personer, och ofta för samma person också, från gång till gång och i olika sammanhang. Du fångar det bra här, med många vackra och träffsäkra beskrivningar. Trots en del mörka partier lämnas man ändå uppmuntrad i slutet av dikten. Jag gillar den.
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind