http://www.youtube.com/watch?v=CuDqHtAR6L8
U2 - Sometimes You Can't Make " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord ur min svarta bok. Mars 2009.
Låten fick mig att minnas, en tid för nästan 5 år sedan...
http://www.youtube.com/watch?v=CuDqHtAR6L8
U2 - Sometimes You Can't Make


Du behöver aldrig mer vara ensam

 

 

jag hörde den här sången på radion härom dagen
den fick mig att tänka på oss
på den gamla tiden
då vi var sexton, sjutton år

vi hade ännu inte träffats
men vi spenderade dagar och nätter
vid våra skärmar och fingrade på våra tangenter
vi pratade om allt och ingenting

jag minns att du pratade om dina sår från förr
hur ont det hade gjort
hur det smärtade än

och det gjorde så ont i mig
när du var ledsen
din smärta var min
och jag önskade
att jag kunde bära den tunga smärtan åt dig
så att du skulle må bra

en kväll
skickade den här låten till dig
du kanske inte förstod varför
du kanske tyckte att jag var fånig

det var jag nog också

för jag var för ung, blyg och feg
för att säga det jag ville få sagt
så jag lät sången säga allt

- du behöver aldrig vara ensam igen
för du har mig nu -

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-19 00:35



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Det är lite så jag känner nu, fina fina du
2010-11-11

  MrsSh0rty
Jättefin dikt hjärtat.
Man blir berörd av alla.
Du skriver så oerhört äkta.
:)
2009-11-20

  Mr Lindemann VIP
Lasse LindH: "Du är en tröst för gråtna ögon du är min fallskärm när jag faller om natten
Du sover som ett barn åh jag saknar att kunna sova så
Du är äger mitt blod och du är slagsmålet jag aldrig kan vinna
Och jag känner mig bara så djävla tom ibland

Jag klarar mig aldrig ensam
Jag klarar mig aldrig ensam

Jag kan aldrig mäta mig med ett hjärta så gott som ditt
Det är så stort och sväljer mig helt jag är Gabriel i mitten av hans fall
Och jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam
Och jag känner mig bara så djävla tom ibland

Jag klarar mig aldrig ensam
Jag klarar mig aldrig ensam"
2009-11-19

    ej medlem längre
Jättefint....
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP