Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner dom, eller kände, dom finns... och de är som, en samlig gamar eller hyenor... Men gamar och hyenor är födda såna, dessa säljare, har valt det... 3 bokstäver, inte fan, inte Gud heller, men... 3 jävla bokstäver...


Pengar luktar inte skyller dom på


Pengar luktar inte….
Men säljare luktar mer och mer
Fler och fler
De som sagt. ”aldrig den idioten”
FY FAN va skönt att slippa den djäveln
Har dom sagt och tveklöst
Menat en person och ofta
Sonen med…

Men nu är dom där, igen
Dessa med så stora ord
Dessa med såna hatiska beteenden
Dessa som svurit sej fria och aldrig
Skulle ha ”nånting med med han/dom att göra”

Vad säger det om dessa
”pengar luktar inte” ok, det är deras argument
men
ynkryggar luktar, de där som inte kan
Ta sina egna ord på allvar
Dessa lismande rövslickande typer….

Det finns en hel hög på ett företag
Luktande, lismande ynkryggar,,,,
De rullar runt… inte bara i sina bussar
Utan uppenbarligen är deras heder
Likt en lottodragare det rullar runt
Och sen, siffran 12, ok, då blir de tolv

”Ja men du skulle ju aldrig ha med dom att göra mer”
Njaeee de sa jag väl inte
Jo men du sa det, när du skulle böta för deras skull
Njjaaaeeee
Men du sa ju det när de skällde ut dej efter noter
Njaeee de gjorde jag väl inte
Jo jag minns det
Hmp

Han var ju så tokig du skulle ju aldrig ha med han att göra
Njaeee
Ja men alla dumheter han gjorde mot er säljare
Njaaaeee
Ja men du berättade hur han avslöjats med trolöshet
Mot huvudman
Njaeeee
Ja när han fick sparken och fick åka hem utan att ens få tömma skrivbordet
Njeeaaaaa
Ja men en sån idiot skulle du ju aldrig jobba åt igen
Hmmm

Ja men ni har ju alla förlöjligat och garvat hejdlöst
Snackat föraktfullt om han och hans son
Ni var ju fulla med förakt till dom
Men ändå sitter ni nu i knät på dom
Ni säger att inte pengar luktar
Men unkna människor luktar…
Har ni ingen heder
Ett antal säljare ser ner i backen, en säljutbildare
Som sålde så dåligt, så han inte överlevde
Fick bli ”säljautbildare” undrar vad han är nu
Nu när han också hamnat där han aldrig mer
Skulle hamna…. ”pinsamma klubben”
För ”säljarna utan ryggrad”…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger
Publicerad 2009-11-19 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO