Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ryggradslösa


Har ni sett dom
Dessa ryggradslösa djur
Som åker runt på tur
Och bjuder in bak sin låda
För andra att få skåda
Skit i rödmålade plåtlådor


(dom kallar det: "verktyg")
(fast de borde var åtminstone ett o mitt i)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO