Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De som "aldrig mer" deklarerat och ända igen, jobbar åt samma... som de svurit om att "aldrig mer"... det blev inte så... för många av dom som saknar... nåt....


Säljarnas marknad eller gycklarnas


"Säljarna" ska tydligen starta
En sångkör

Förslaget namn
Eller föreslaget namn
Är
”ynkryggarna”
Är ”de ryggradslösa”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO