Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009




Ta sönder mig nu

Dina händer kommer ha sönder mig

jag känner det

men det gör inget

för det känns mer än OK när jag drömmer om dig

Kläm du

känn på

gör som du vill

förlorar jag idag

har jag allt att vinna i morgon

även om det är svårt att tro

när ridån skymmer

den gråtande komikern

Stilla har jag landat

utan att ha slutat sväva

Kanske har jag rätt i allt,

att du gör mig svag i min styrka

Kanske visar det att jag har fel

att du en dag gör mig stark i min svaghet

Det kommer inte finnas några 'om'

ingenting blir annorlunda för det

det behövs inga facit

bara man är ärlig i sitt görande

Ta sönder mig nu

gör det brutalt

så ska jag blåsa på

och plåstra om

dina ömma händer sen




Fri vers av Lindsy
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-21 18:08



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra och så
kan inte komma på mågot mer än det
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy