Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extas

Känner basgången
som ett muller
över din ryggrad

små mjuka moln
som rasar ner
lägger sig som
kuddar för oss

du vet att jag bara
vill stanna här

känner dina elektriska
vibbar slå som gnistor
emellan oss

en berusning ett begär
efter ännu mera gift

molnen blir liksom fyllda
av sommar regn
värmer oss sköljer oss
från våra synder

du vet att jag bara
vill stanna här

känner basgången
som ett muller
över din ryggrad




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 10:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lemmy på bas!
Eller J J Burnel.
2009-11-19

  mare VIP
Fint skriven..
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal