Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
U hav´ent got the faintest ! På svenska...


Abuse !

Han hade bestämt sig, han skulle "abusa", han satt ju redan där och kände Harmen komma smygande som en tvärilsken hankatt med klorna ute !
Laddad, som en Tickande Bomb drog han igång sitt härjningståg, det var , i alla fall, vad han hade tänkt sig. Precis som Vikingarna, liksom ! Han skulle, minsann, visa Kalle, Nisse, Johan och de andra i 7B som mobbat honom i 5 år nu ! In på Msn och han började slänga ur sig de första, trotsiga och hotfulla "ogärningarna" , alla ,direkt, var riktade mot den trio ,som han nyss funderat över ! Svaren lät vänta på sig, konstigt nog !? PLötsligt började det komma HEJAROP från andra på Msn , Pontus, Jocke, Ed , namn som han inte kände till ,bara ! Och från tjejer ! "Kom igen, Erik !" Banka skiten ur dem, Erik !" Erik, som han hette, blev alldeles paff ! DETTA hade han ju inte trott !
Han kom av sig helt och beslöt sig för att lägga ner alltihop ......
Och nästa dag, i skolan, kom flera andra elever fram till honom, elever som, ALDRIG, brytt sig förrut, bl a elevrådsordföranden, Per, som sa´: "Jag och några till har snackat ALLVAR med Kalle, Nisse och Johan om vad de gjort mot dig, de lovade att, aldrig mer, jäklas med dig !"
Och så BLEV det, faktiskt, och Erik fick många vänner, det gick bra i skolan och hans framtid började se riktigt ljus ut......

--




Prosa (Novell) av Mats Henricson
Läst 321 gånger
Publicerad 2009-11-19 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska