Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röken som gömde



Detta hände en dag, då när den största skadan nånsin inträffade i vårt land, det var 2 hopbyggda hus i Västberga med ett lager av färg, som brann, för typ 7-8 år sedan. En verkstads kille hade sin verkstad, i ett hus innanför. Men i källaren, han jobbade klart, körde upp med sin bil innan han. Insåg att nåt var fel. Vägen han skulle köra på var svart av rök men va fasen chansen att komma förbi borde vara större med bil än att gå så han körde på, ganska försiktigt för han såg inte mer än högst en meter. När det började ljusna, allt var ju svart ikring, så stod där en polis och frågade vad fan han höll på med.
”Jag måste ju åka hem” sa han.

Ja annars hade både han och bilen blivit kvar, i alla fall bilen… De rev husen sen och mer än 200 bilar fick saneras från rök och skador… det var en skada det. Men token som for genom röken talas det nog om ännu, han fick kryssad därifrån mellan brand och polisbilar när han sen for…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-11-19 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO