Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett av mina nöjen är att lösa kontaktannonser ibland... de är liksom fashinerande hur de skriver...


Kravlösa Berits kontaktannons


”jag är en flickaktig men mogen kvinna på 39 som önskar bekantskap med slank man, helst utan gamla förhållanden, som ligger som besvär. Det är ok om du har barn, du ska ha ordnat jobb, egen bil, helst eget hus som inte nån annan kvinna inrett. Du ska vara mellan 37-43 år, du ska ha självförtroende och sakna en kvinna i ditt liv.,, vara färdig med allt annat, Du ska se bra ut, ha kärlek för mej som kvinna, vara en jämställd feminist och anse att allt är varannat. Du ska inte titta på sport på tv, tycka om veganmat, aldrig gatukök, älska promenader och hemma kvällar, samt var mycket rooooomantisk, vilja ha ljus tända, bry dej mycket om mej jag ska vara allt för dej. Ja ordnad ekonomi är självklart samt att du är en gentlaman, javisst de ska ha akademiskt examen med. Jag väntar på dej.. Och i övrigt har jag inga krav "




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 15:33



Bookmark and Share


  lycksele
På den här annonsen svarar snälle, charmige och perfekte Sune.
Allt är frid och fröjd i två veckor. Då upptäcker Berit att han försvunnit med alla hennes besparingar!
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO