Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fula ankungen


Hon hette Anna-Karin
Var mörk, kroknäst och
Spinkig som en pipränsare
Inget som lockade direkt

Hon var ung
Jag var nog 17 kanske men hon var yngre
Kanske olagligt ung, med enorm tandställning
Men hon var efter mej hela tiden

En sån där vecka, alla tältade
Hon tältade med sin kompis
Och eftersom kompisen hade kille
Så började hon jaga mej, av alla

Jag lyckades för de mesta hålla mej undan
Och hade mina andra intressanta mål
Några år senare så träffade jag henne igen
Hon hade en kropp, med siluett som en cola flaska

Enorm vacker, tandställning och finnar
Var som bortblåsta, de var borta
Leende var vitt och bländande
T o m näsan var underbar

Hon såg tamejtusan ut som den vackraste modell
Och hon svängde kroppen under sin röda klänning
Med svarta små grejor på
Och leendet sa att: ”nu kanske du ångrar dej”….
”DU hade en gång kunnat få allt detta”









Fan tänkte jag




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 19:26



Bookmark and Share


  oMareld
det blir så :P
2009-11-20

  Fånga dagen
hehe där fick du>:))
men hade du nått att erbjuda då?
mvh ak
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO