Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till Eldkvarn


min älskade vid kusten

Utanför lagen älskling
där vi dansade
barfota så lätt

Föddes i nedergården
där äpple träden står
i blom

hade ett hus på stranden
innan de svarta seglen kom

den som älskar måste lämna allt
som det står i stjärnhimlen
var mer än en legend ur den svarta hatten

mitt hjärta ropar ditt namn
det regn som faller
är bara mitt

vi tillhörde kungarna från broadway
vi var levande i karusell kvällarna
nu väntar jag på livet som en
ledig man
nere vid 3 ans spårvagn

låt mig höra kärlekens tunga




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 16:23



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En fin hyllning som andas nostalgi
2009-11-26

  Larz Gustafsson VIP
Grymt band.
Förtjänar verkligen en så fin hyllning.
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal