Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt på museet, del två

Naturhistoriska museet
När nattvakten kliver in på sitt pass vaknar T- Rex skelettet till liv
Han blir skitglad och viftar på svansen när nattvakten kommer som om han vore en liten valp
Som om han vore en jätteglad liten hund
Och när Ben Stiller då som han heter klappar T- Rex lite lätt på nosen blir han åter lugn
T- Rex
Det är ingen som man själv gärna skulle vilja möta på
Stöta på
Inte med dom tänderna…

En natt på museet får två och en halv stjärna av mig av fem möjliga……….
-))

Ken Cassel
19/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-19 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel