Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den Första , KLONADE, Människan har sett dagens ljus på ett suspekt laboratorium någonstans, på okänd ort, i Norra England: "STANDARD SELECTION" !!!!!


"STANDARD SELECTION !"

Standard Selection
saknar identitet
en nyproducerad
kopia

Standard Selection
utan fertilitet
en utrangerad
replika

Standard Selection
genetiskt osjälvständig
oförmögen förärvning
dränerad på potens
oduglig virilitet

Standard Selection
lever sitt liv
utan fantasi
en ynklig
hybrid
ett ryckigt
"staffli"

Standard Selection
dör utan spår
trots många
arbetsår
ingen som sörjer
ej heller spörjer
ett bortglömt liv
ett bortkastat väsen
aldrig nå´t kiv
heller ej kräsen
"Standard Selection"
vid sin slutstation............


---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-19 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska