Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Vad gör jag här
där alla kvinnor
hänger

Jag har tagit
mitt gift

ibland känns
det allt tagit
slut

att det
inte finns mer
att ge

vad gör jag här
där alla löv
faller

jag har tagit
mitt vin

ibland känns
det som man
var ensam här

att det
inte fanns
fler




Fri vers av Neal
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 18:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Drabbas ofta av den känslan.
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal