Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt rum

En halv flaska Jim beam
214 dikter av
Charles bukowski
en dosa general

Dylan sånger ekar ut
i ett kallt rum

vi hånglade igår
i den så ensamma
soffan

nu vet jag verken
in eller ut
du säger ingenting
målar på dina tavlor
svart vit älskling

en halv flaska Jim beam
214 dikter av
Charles bukowski
en dosa general

Dylan sånger ekar ut
i ett kallt rum




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 19:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jag målar tavlor i svart och vitt
Jag kisar för dom är inte vackra...
"Jag väntar på den sjunde vågen..."

(Reeperbahn)
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal