Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naken kärlek



Nakna spegelbilder
våra kroppars kopior

Kan vi inte mötas på djupet
på botten av en sanning

Kan vi inte gråta det svarta
ur ögon som vädjar
genom det röda

Kan vi inte fläta fingrar
bygga luftslott
av verkliga stenar

Känslan av frihet
i en kärlek som ler
Jag kan ge dig det
föralltid

Jag står naken framför dig
blottad
Väljer att klä ditt bara bröst
med de trådar av ord
jag äger
De ord som spinner om dig


Vill du väva dina ord, din sanning och
kärlek

för att klä mig?









Bunden vers av Baystream
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-19 19:25



Bookmark and Share


  m.ricknell
fulländat vackert..
2009-11-20

  blaite
Kan vi inte gråta det svarta ur ögon. Fy fan va bra. Eru säker på att du inte har snott det av mig haha just kidding. Mycket bra Beam
2009-11-20

  Hawk
Ja, det är oerhört vackert poetat!
Skir vädjan, ren kärlek.
2009-11-20

  Christin Lederman VIP
Underbart fint skrivet
2009-11-20

  Junitvillingen
Mycket ljuvlig poesi, *gillar skarpt*:-))
2009-11-19

  etthjärtaäralltidrött
Mycket vackert, bosätter sig i mitt hjärta :)
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream