Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten


En flicka med stora besvär, sökte att komma i centrum, på alla vis. Hon började berätta om att hon inte kände sina ben…
De blev värre, tappade mer och mer känsel, hon talade med alla möjliga och doktorerna kunde inte hitta några fel. Man tog ryggmärgs prov flera ggr men, inget kunde man finna. Alla kristna inom den rörelsen ber, de ber så det går vågor på taken men inget hjälper.

Hon berättar om att de ”suttit nån på sängkanten” och de händer en massa konstiga saker, och hon är verkligen i centrum. Och där, när hon är i centrum, så blir hon helad. Hela rörelsen gläds med henne, ingen tror nåt annat…. Hon följer med Carola till Bröderna Gibb i USA för att vara en slags ”andlig ledare” åt henne.

SÅ var det… sanningen…
Den kom ikapp, hon erkände att hon fejkat allt
Inget var sant, hon ville vara i centrum, så hon tog detta, ryggmärgsprov, alla möjliga mer eller mindre, vilda undersökningar. Det tog hon, för sina minuter i kändisskap. Många vet det inte ens idag, för ingen talar om det. Men många har nån gång hört historien om hennes sjukdom, om hur hon helats och hur Gud gjorde under… de få av oss, relativt få, som vet, tycker mest att allt bara är, ledsamt.

Tänk att en människa kan göra sånt för att hon vill synas, känner sej mindervärdig…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 11:11



Bookmark and Share


  lycksele
Det där med helande är svårt att ta på allvar. Det finns massor av sjukdomar som Gud inte bryr sej om eller inte kan att bota. Som cancer och liknande allvarliga sjudomar.
Däremot kan hypnos kurera vissa själstillstånd. Vilket jag tror ligger nära så kallat helande med bön och handpåläggning.
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO