Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkönad


En enkönad hytt
Man undrar vad fan är
En enkönad hytt

Finns de 2 könade
Finns de könade hytter ö h t
Och varför ska hytter vara könade ö h t.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-16 15:22



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Det finns nog hbt vagnar också
inofficiellt
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO