Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur stoppar man en självmordsbombare


Hur stoppar man en självmordsbombare
Skjuter man honom
Han eller hon är ju som en självvald bonde
I ett schackspel

De är liksom, det samlade människoföraktet
Som samlats i ”bomb-människa symbios”
Ska man skjuta honom/henne
Ja kanske, varför inte
Han eller hon vill ju dö i alla fall
Är inte det en välgärning
Har de inte själva avsagt sej mänsklig respekt
De vill ju döda många andra
De spelar ”bonde spelet”
Offrar sej som en bonde för att ta bort flera andra

Döden utan stubin
Bara en tanke och handling där det borde finnas
Intelligens
Där har nån religiös idiot tutat i han eller henne
En massa dårskap
De har en knapp, ingen stubin
I samma ögonblick som det smäller
Så slutar de tänka, säger ledarna

Problemet är att de slutar tänka
Den dan de lyssnar på
På de fanatiska religiösa ledarna
Som f ö aldrig själva vill vara
”guds redskap som självmordsbombare”
”Präster och imaner
Visar sej som fan, är”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 11:52



Bookmark and Share


  lycksele
För att stoppa en självmordsbombare brukar jag alltid använda lugn övertalning.
Det funkar oftast bäst.
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO