Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carola


Såg på SKAVLAN
Och då ville man sjunga Robbans gamla låt:

Då vill jag vråla Carola
Kan du inte hålla tyst
Mellan sångerna du skråla
Är det inte nåt som nyst

När man lyssnar till ditt mummel
Bättre är att hålla käft
Och folk tror att du dum är
Än att få det som bekräft




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 17:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Har bott granne med henne, ingen höjdare,
hälsade bara när hon kom körande i sin
mercha cab
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO