Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla mig blåögd.



Det jag saknar är "vi mot världen" känslan.



Då mottot är "spela roll!".





Men snart får man en käftsmäll


av herr Verklighet, i egen hög person



som sett till att ta på sig sin sigillring märkt

"Get Real".





Och tätt efter honom,

kommer herr Mogen.



Han låter dig veta hur det herr Verklighet precis sa



stämmer.




Och käftsmällen med ett "Get Real"-format ärr som påföljd,







har jag alltid sett komma.










Fri vers av CPrince
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CPrince