Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Friday I'm in love


"It's a sign!"




Helgen har ännu en gång vunnit över vardagen,

och hjärtat över förståndet..



Sötman från dina läppar lockar,

sötman jag så väl känner igen men alltid glömmer bort

är här, den är nu


Dina smala fingrar med sönderrivna nagelband

passar så bra i min grova hand med nerbitna naglar


Eländig är jag

men inte idag, inte just nu



Vi gör varje plats till vårt paradis


Än tänker jag inte återvända därifrån

fastän jag vet, jag vet jag måste.



..för nu lever jag på en känsla,

långt bort från verklighet och extrakilon



Upp, upp

"Hög på livet"



Sen - ner.

Bryskt och tvärt, skoningslöst.


Helgen dör ut och den ovälkomnade vardagen

med dess bekymmer kommer ikapp.



Ljuset har förlorat mot mörkret,

och sommaren mot vintern.



Allt sätts på paus


Men nästa helg,

då fortsätter vi där vi slutade



Sötman, handen, du, jag - vi





Fri vers av CPrince
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-26 02:39



Bookmark and Share


  komplicerad
en fin text
av en fin pojke
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

CPrince