Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en ful ovana säger man



mina naglar är slut.

de brukade växa ut

som ett ben på en stympad sjöstjärna.


nakna fingertoppar

blanka

utan fingeravtryck


oförmögna att greppa

att göra skada



bita

riva

tugga

spotta



ingen plats för smuts att dröja kvar

ingen chans för mig att göra avtryck





Fri vers av CPrince
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CPrince