Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte någons fel. Det är bara ett missförstånd.


Havets tomhet



Jag är orättvis






Rätar på ryggen och står för det

Jag tar hela skulden.



Så pass mycket Man är jag


Eller är jag




För hur jag faller för dig gång på gång
Det är mitt fel,


mitt ensamt

Inte ditt





Du är fullständigt rättvis

Rätar på ryggen och står för det
Tror på det

Tror på det?

Hur kan du tro det?
Hur kan du?




Flest fällda tårar vinner inte



Ingendera den som lyckas skapa mest avundsjuka



Det krävs två.

Två för att skapa osämja


Du vet ingenting

om hur mina blanka mardrömmar

hemsöker mig,
håller mig fängslad

som i limbo,
mellan vakenhet och sömn



Du ser inte det jag inte berättar



Men jag berättar inte






Jag har ändå fel



















Fri vers av CPrince
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-05 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CPrince