Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009




"Alla ska vi den vägen vandra"

små tankar

inga ord som når

intill bäcken

bara brus

när jag vill klä av mig naken

och gå i det grunda vattnet

stegen är så tunga

i stilla ljus

allt över

blott ett andetag

en flämtning

isen spricker, vattnet flyr

det är ett äventyr, livet,

vi älskar och slåss

en lott, en slump

kanske ödet som styr

det är inte förrän det sker

som det händer

även om tiden inte alltid räcker till

så är det på riktigt

man kan inte undvika, fly eller gömma sig från

det enda faktat livet bär

men det är bara du som gör och kan känna

vad som för dig är viktigt

 

 

 

 




Fri vers av Lindsy
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 06:38



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy