Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkare utan gränser


”Läkare utan gränser”

Nej det stämmer nog

Snikenheten har ingen gräns

I läkarnas värld…


När det var sjuksköterskor som gjorde detsamma

Så var det stopp från politikerna

Men när det är läkare så står man ”handfallna”

Starta en kartell för fan och lägg tak

På hur mycket det kan få


Annars kommer de ”snikna läkarnas”

Obefintliga gränser att ta ihjäl

Hela sjukvårdssystemet….

Läkare utan gränser…

Det blir mer och mer sant

För varje krona….



(de har startat en hemsida som heter
”månadspeng.nu” hehe)
DE kunde starta en sida som heter
”pungslå.nu” med…
Mer sanningsenlig om inte annat…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-20 19:41



Bookmark and Share


  karenina VIP
kan bara hålla med. bevittnar dagligen på nära håll denna respektlöshet och perversa pengakåthet. människors väl och ve, och också väldigt många gånger utsatthet skiter man totalt i.
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO