Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbla skjut


Han monterade kranar
Och stod ofta uppe kranen och skruvade
Och kollade in i lägenheterna var
Han skulle ”skruva” sen
Men en gång så tröck Tunis fast en potatis
I avgasröret på dieselmecan
Potatisen frös fast

Så när han gjort sitt ”ärende”
Och skulle åka hem
Så startade han bilen och
Så ”sköts potatisen iväg”
Som ett pistolskott…

Han stängde av motorn och gick ut
Tittade sej runt, öppnade huven
Och for sen iväg…
Efter sina ”dubbla skjut”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO