Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkitektens kvällsnöje



Arkitekten var hög avlönad
Med stora jobb
Så han anställde en snickare ett tag
För att ordna till en del saker på huset
Pengar ska helt enkelt nyttjas
Tyckte han

Men när det var ”hela kyrkan sjunger”
Så bjöd han upp snickaren på kvällen
Att sitta vid hans alldeles nya TV
Arkitekten satte sej
Och groggade och bjöd Tunis
”det här är fint” sa han och tog en jävel
samtidigt som han skålade till tonerna av
”Jesus bor i mej”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-09 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO