Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vise mannen på berget

Den vise mannen på berget
Tyckte han själv
Han hotade och levde om
En sjuk människa som var arkitekt
Körde med alla han kunde
Fru, svåger, alla fick känna på
Hans sura mage…

Och han ville ge ett intryck av
vishet




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-17 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO