Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man talar om självmord


Man talar om självmord
Och ”hans exfru” sitter och berättar
Om hur jobbigt det var
Men hans kompisar säger att hon tyckte
Att allt var ok
Så länge han tjänade stålar

Men sen när det blev lite tyngre
Så lämnade hon honom…
Det är den andra sanningen
Eller den andra delen av sanningen…
Det var inge kul att vara ihop när inte
Pengarna strömmade in…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-11 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO