Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid evighetens port


Vid evighetens port
Står en liten lort
Och knackar blygt sådär
Och väntar Sankte Pär

Om han ska släppa in
Eller ta en surhetsmin
Tummen ner eller
Komma in
Där man säll är

Nu öppnas det på glänt
Där han står på vänt
Och frågan är om han vill
Eller leva lite till

Då hoppar lorten runt
Kanske är de inte sunt
Men om jag får
Så tror jag du förstår
Att jag ville leva kvar
Med de kära som jag har….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO