Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finanskommunikationsmuppdirektörer


Finansinspektionen har föreslagit regler
För hur bonusar ska funka i banker
Bland annat
MEN nu kommer det en ”kommunikationsdirektör”
(hör vilket vidrigt namn, bara det)

Och han påstår att det blir
”sämre konurrensregler för svenska banker”
ELLER vad det nu var han skulle säga
Fick säkert en extra bonus för att vara idiot
Och gå ut med detta

Och om bankdirektörerna konkurreras bort
Från landet så…
Kan de andra göra ett sämre jobb
Är de möjligt
2 bankkriser på mindre än 20 år
som finansinspektionen så fönuftigt sagt

Så Bye bye bankdirektörer
Far åt helvete uppriktigt sagt
Stick till andra länder det är helt ok
”ge de andra länderna eran fantastiska kunskap”
Som mest verkar bestå i att berika er själva
FÖRSVINN tack och hej
VI BEHÖVER ER INTE
NI ÄR LANDETS DRÄGG helt enkelt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-21 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO