Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stalin & jag

Jag är monstret
gjord av ärgad
plåt

hård och massiv
är min dygd

fast gjuten
i betong
med blicken
ner i betong

jag är monstret
gjord av ärgad
plåt




Fri vers av Neal
Läst 199 gånger
Publicerad 2009-11-20 21:42



Bookmark and Share


  Frökenfanny
sjukt fint, och talande
2009-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Stalin betyder ju faktiskt "Stålmannen".
Egentligen hette han Josef Vissaranovitj...plus ett krångligt georgiskt namn som jag inte kan stava.
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal