Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflekterar.... En Kampdikt !


Utan den Minsta Tvekan !

Utan den Minsta Tvekan !
Betackar jag mig för sällskapet
och överger ytligheten
Jag beger mig till Innerligheten
den kan ge mig mycket mer
för den har ett innehåll
som är bevarande
ett sant förvarande
värt ett försvarande

Utan den Minsta Tvekan !
Kastar jag mig utför Stupet
dyker ner i Djupet
inget är förlupet

Utan den Minsta Tvekan !
Anfaller jag på vänster Flank !
Motståndet är massivt
om än lite passivt
och jag har Full Tank !

Utan den Minsta Tvekan !
Känner Segervittring !
Skalat bort all Förbittring
Tar Området i Besittning !

Utan den Minsta Tvekan !
Segern är i Hamn !
Tar Världen i Famn !
Mitt blir Platsens Namn !.........

--.




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-20 23:29



Bookmark and Share


  aol
gillas du har en så alldeles spesiell plats i ett gammalt diktarhjärta,
2009-11-21

  RobertD
Bra dikt, men det blir lite väl mycket rim i slutet, tycker att första stycket räcker, säger allt. /Robert
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska